Aktivnosti

Naslovnica / Aktivnosti / Nova-grupa-korisnika-u-programu-usluge-jacanja-radnih-i-profesionalnih-kompetencija-virtualna-radionica

Nova grupa korisnika u programu usluge Jačanja radnih i profesionalnih kompetencija - Virtualna radionica

Objavljeno:16.03.2023
20230307 100444

U CPRZ od strane Hrvatskog zavoda za zapošljavanje, a nakon provođenja rehabilitacijske procjene, upućena je nova grupa korisnika u proces profesionalne rehabilitacije. Kroz program osposobljavanja korisnici će usvajati znanja iz osnovnih administrativno - računovodstvenih poslova. Kako bismo našim korisnicima osigurali visoku razinu kvalitete stručni radnik, koji provodi program, i sam se konstantno educira u ovom području. Također, zbog velikog interesa za programe CPRZ-a, a kako bismo svima osigurali primjerene uvjete rada i što bolje mogućnosti za usvajanje ili proširivanje znanja i vještina, odlučili smo program Virtualne radionice izmjestiti i provoditi na 5. katu našeg Centra. Program uključuje i organiziranu stručnu praksu u cilju uvida zahtjevnosti radnog mjesta i prilagodbe na realno radno okruženje.

Vjerujemo kako će korisnici nakon završetka programa biti dodatno motivirani i zaposleni ljudi te osjetiti zadovoljstvo neovisnošću - koje ništa ne može zamijeniti.