Aktivnosti

Naslovnica / Aktivnosti / Uspjesni-zavrsetak-programa-i-grupe-korisnika-radnog-centra

Uspješni završetak programa I. grupe korisnika Radnog centra

Objavljeno:06.05.2022
CPRZ Radni Centar

Dana 6. svibnja 2022. godine prva grupa korisnika uključenih u uslugu Jačanje radnih potencijala i profesionalnih kompetencija (RADNI CENTAR) uspješno je završila program. 

Nakon 6 mjeseci uključenosti u uslugu, od kojeg su minimalno jedan mjesec korisnici proveli na stručnim praksama kod poslodavaca (Tvornica čarapa Jadran d.d., Caritas Zagrebačke nadbiskupije), korisnici su spremni za osvajanje tržišta rada s usvojenim i poboljšanim radnim kompetencijama potrebnima za obavljanje jednostavnih pomoćnih poslova unutar proizvodnog procesa. 

Osim u radnim aktivnostima sortiranja, pakiranja, označavanja i slaganja raznih proizvoda i materijala korisnici su sudjelovali i u dodatnim sadržajima kroz individualne i grupne aktivnosti čime su im pojačane socijalne i komunikacijske vještine, poboljšan samouvid te ojačano samopouzdanje. 

Na kraju programa uručene su im Potvrde o provedenom osposobljavanju. 

Ponosni smo što će zahvaljujući novostečenim kompetencijama korisnika te svesrdnom zalaganju svih stručnih radnika CPRZ-a troje od četvero korisnika biti uspješno zaposleno u najskorije vrijeme.  

Svima im želimo puno sreće u daljnjem radu.